Efter 35 veckor

Jo denna vecka har det varit rätt så stiltje men det har funkat ändå. 79kg stog vågen på så det är en liten viktnedgång på -0,4kg. Till nästa vecka tror ja inte heller det kommer hända speciellt mycket men man kan jue alltid hoppas.

Efter 32, 33 och 34 veckor

Jag har inte varit så bra på att uppdatera har jag märkt men det har å andra sidan inte hänt speciellt mycket heller på sista tiden.

Däremot har ja hamnat under 80 kg nu =) vikten denna veckan är 79,4kg det verkar som om det har stannat av lite. Jag minskar inte så mycket i vikt numera men nu är jag faktiskt nöjd det låter kanske lite sjukt att jag säger det men jag har inte vägt så här lite på flera år. Jag är faktiskt glad ändå. Lägger upp en bild så ska ni få se vilken skillnad det är =)



Om jag däremot ska klaga över nånting så måste det vara att mina bröst numera ser ut som två russin och det gillar jag inte. Så det blir att spara pengar till en operation av brösten om nåt år fast har ja tur så kan jag få dom fixade utav staten p.g.a psykiska besvär fast det är inte bara psykiskt det är faktiskt fysiskt också har faktiskt haft ont i brösten på sidan i ett par veckor nu. Skulle gått å kollat upp det egentligen men gjorde de aldrig. Pratade däremot med dietisten när ja va där på återbesök och då berättade hon att det var en baksida av för snabb nedgång att man kunde få ont. Det tar tydligen tid för kroppen att hinna med. Jag har gått ner 39kg å huden har inte riktigt hängt med jag kunde räkna med ytterligare ett halvår innan skinnet hade kommit ikapp. Och det är inte säkert att allt hinner ikapp. Så länge jag slipper ha hud som hänger ner och ger mig sår som jag nu har så händer inte så mkt mer men om huden kommer fortsätta hänga kommer dom korrigera det med en operation sen men jag tror att det är så att jag ska visa att jag kan hålla vikten i ett år först innan jag får göra det men man vet aldrig hur läkarna beslutar heller. Jag är glad så länge det inte gör ont på mig.

Jag ska försöka bättra mig och uppdatera oftare men kan inte lova något :p


RSS 2.0