Efter 15 veckor

Nu är min uppdatering denna veckan otroligt sen :p men ja skyller på att jag varit trött ;)

Jag fick mitt första bakslag denna veckan men vet oxå vad det beror på. Jag har fått höra av läkarna att efter 3 månader får dom flesta ett bakslag och detta har jag nu alltså åkt på men jag är ändå glad =) för dom flesta jag pratat med som åkt på bakslag har gått upp runt 3 kg jag gick endast upp 0,4kg :p så det är absolut inget att gnälla över ;) sen anledningen till bakslaget kan vara mkt. Jag har börjat träna med en sjukgymnast så det kan va att jag fått fler muskler sen kan det också ha med maten att göra. Man måste äta för att kunna gå ner i vikt lite sjukt men så är det. Jag har ätit alldeles för lite denna veckan men det är för att jag fortfarande har problem med maten. Så fort jag tittat på mat börjar jag att må illa och jag vet inte riktigt varför det är så. Dom flesta jag pratat med tycker att jag ska ta kontakt med dietisten men jag avvaktar tills efter 6 månader då jag har ett möte inbokat redan på sjukhuset. Tror det finns en anledning till att man inte träffar dietisten tidigare än så.

Ja nu blir nästa uppdatering om någon dag bara men det spelar ingen roll känner jag mig själv kommer jag väl att glömma det :p hörs om nån dag igen ;)

Efter 14 veckor

Ja nu har det gått en vecka till och jag är som vanligt sen med uppdateringen hehe. Men det är fortfarande goda nyheter på vågen. Jag går fortfarande ner i vikt och verkar inte ha stannat av trots att jag passerat 3 månaders gränsen. Dom säger att man går ner det mesta dom första tre månaderna. Men jag håller fortfarande min lilla men ändå stadiga viktnedgång vecka till vecka. Denna veckas vikt är 93,4 kg vilket innebär en viktminskning på c:a 2 kg denna veckan. Snart har jag passerat 90 kg och ligger under vet inte hur länge sen det var jag hade en vikt på det. Det ska bli otroligt kul att komma ner dit och se hur pass mycket mer jag kan gå ner över huvudtaget. Jag väntar med spänning på slutresultatet och hoppas att ni andra också gör det.
Vi hörs igen nästa vecka.

Extra inlägg

Idag hämtade jag ut medicinen och gissa om jag blev frustrerad. Fick veta att medicinen jag har ätit i 3 månader inte får tas gemensamt med mitt levaxin. Va faan kunde inte läkarna på sjukhuset sagt det redan innan? Jag måste alltså ta levaxinet 2 timmar innan eller efter jag tar den övriga medicinen. Så den medicinen har alltså slagit ut effekten av levaxinet hur kul är det att få veta så här långt efter? Då kunde jag egentligen gått ner mer eftersom levaxinet ger mig den produktionen jag saknar för att förbränna något överhuvudtaget. Jag blir så trött och frustrerad över att dom varit så klantiga att dom inte kommit ihåg att meddela mig det :( men men nu finns det inget att göra åt saken få se till att reglera det från och med imorgon. Eftersom jag redan hunnit ta medicinen för idag när jag fick det beskedet. Men som sagt inget att göra åt nu men ja är ändå irriterad.

Efter 13 veckor

Åh va jag är glad denna vecka har jag återgått till vikten jag hade innan jag blev gravid =) så denna vecka har jag alltså tappat 2,6 kg jag är så glad att jag äntligen nått det delmålet men jag har ett par delmål kvar.

Men nu ska jag njuta av detta lyckorus så länge jag kan tills jag kan få ett nytt lyckorus nästa vecka hoppas jag på :p

Tack till alla som läser och stöttar mig jag älskar er alla....

Efter 12 veckor

Lite försenad uppdatering denna vecka ber om ursäkt för det. Nu har jag passerat 20 kg stadiet =) jag har gått ner 20 kg wiiieeee

ett antal kvar men 20 är ändå en bra siffra =) Så nya vikten är alltså 98 kg

RSS 2.0