Efter 23 veckor

Ja nu har jag inte varit duktig igen jag glömde att uppdatera på utsatt dag så jag gör det nu istället.

Det har inte hänt så mkt den senaste veckan visst har det blivit en nedgång men den var inte så stor. Vågen visade på 85 kg så det innebär -0,9 kg denna veckan men som sagt en nedgång är alltid en nedgång =)

Nu är det snart dax för nästa uppdatering så jag lämnar det där :p

Efter 22 veckor

Denna gången uppdateras bloggen faktiskt på utsatt dag =)

Ja har lyckats gå ner de ja gick upp och lite mer än så hihi så veckans vikt resultat är 85,9 kg

De går nedåt =D har inte så mkt mer att säga denna veckan men ja uppdaterar som vanligt igen nästa vecka.


Efter 21 veckor

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera denna bloggen i tid men inläggen kommer =)

Nu kom den beräknade uppgången som jag förväntat mig för flera veckor sedan men den var inte så stor. 88,5kg stod vågen på när jag kollade och jag anser att det är acceptabelt. Ärligt talat så är jag nöjd om jag inte kommer ner mer heller. Senast jag låg under 90kg på vågen var över 10 år sedan så jag är otroligt glad ändå kan jag lugnt säga. Men vikten stabiliseras först mellan 12 och 18 månader så jag har långt kvar tills jag vet min slutvikt. Jag har inte ens kommit till 6 månader ännu. Imorgon har det gått 5 månader sen operationen.

Men jag misstänker att en del kan bero på att jag fick lägga av med sjukgymnastiken efter besöket på sjukhuset. Men så fort jag får klartecken från sjukan så sätter jag igång igen.

Efter 20 veckor

Som sagt det hände jue en del och jag missa så klart att uppdatera i tid :s men men bättre sent än aldrig. Denna resa var inte lika jobbig vikltmässigt har faktiskt lyckats komma ner i 89,3 kg så jag gick i alla fall ner. Men däremot har jag haft smärtor nästan konstant sen jag kom hem. Så jag går fortfarande på smärtstillande men tar bara tabletterna på kvällen straxt innan jag ska sova så att jag är klar i skallen när ungarna är närvarande :p

Men däremot jag ligger under 90 kg nu =) jag är riktigt glad för det skulle däremot bli gladare om jag kunde se det lite mer på kroppen. Tycker fortfarande att magen ser stor och fläskig ut :(
Nä nu måste ja ta mig i kragen å glädjas åt det lilla. Hörs igen snart

RSS 2.0