Efter 11 veckor

Denna veckas rapport har somjag misstänkte inte gått ner så jättemycket men jag har passerat 100 gränsen =D jag väger inte tre siffrigt längre om man nu inte räknar det som blir efter komma tecknet :p min nya vikt är 99,1 kg d.v.s -0,9 kg denna vecka. Det fortsätter neråt och det är jag nöjd över.

Något nytt då jo jag har sett till att i mitten av augusti kommer jag att få ett löpband hem till lägenheten så nu kan jag ta promenader på kvällarna när barnen sover. Behöver bara sätta igång mitt band så kan jag gå i vardagsrummet =) jag tycker inte det är slött utan praktiskt och så småningom när lungkapaciteten blivit bättre så kommer jag att börja springa på den. Då blir det till att bygga kondition =) Så förhoppningsvis kan det hjälpa till att bygga muskler så att jag orkar lite mer hehe.....


Efter 10 veckor

Ja efter förra veckans händelserika tid så har det nu varit en rätt lugn vecka faktiskt men trots det stod vågen på 100 kg blankt idag det var lite roligt men samtidigt lite snopet. Hade hoppats på en större viktnedgång faktiskt men samtidigt så ska jag vara glad för det lilla som egentligen inte var så lite (-2,6) fast det jag ville var faktiskt bara 0,1 mer så att jag kunde säga att jag låg under 100 hehe men men nästa vecka vet jag med säkerhet att jag kommer ligga under 100 =)

Efter 9 veckor

Ja denna veckan har det inte skett någon större förändring alls. Men det kan vara mycket som spelar in på det. Jag har fått ett bråck i ett av mina ärr så jag fick natten till idag (onsdag) åka in akut till danderyds sjukhus med smärtor utan dess like i mellangärdet och i ryggen. När jag kom in visste jag så klart inte vad det berodde på men nu vet jag det. Ska ner till operation nu om 20 minuter så jag hinner inte skriva något längre inlägg får försöka uppdatera så fort jag vaknat till liv igen....

=================================================================================================

Idag (Torsdag) har jag kommit hem från sjukhuset efter operationen igår kväll och känner mig lite bättre. Har fortfarande ont i ryggen men hoppas på att det går över så att jag kommer kunna sova ikväll. Men som det känns just nu kommer ja få det väldigt svårt att sova. Men jag hoppas på att det blir en lugn natt så att Maja sover hela natten annars kommer jag definitivt inte kunna sova något inatt.

Vill bara passa på att tacka alla som stöttar mig och står bakom mig i denna kämpiga historia...

8:e veckan

Ja då är vi tillbaka till den lilla viktnedgången igen. Denna gång stod det -0,9 kg på vågen men hallå det är jue ändå ett sammanlagt resultat på -15 kg hur korkad är ja om ja klagar över det? Önskar bara att jag kunde se det själv. Men jag får lite kommentarer både från höger och vänster om att det syns så det ska jag vara jätteglad över. Det är jag också nu har jag dessutom fått klartecken för träning så med lite tur kommer denna donnan spela handboll igen från och med i höst =)

Efter 7 veckor

Idag har jag varit på återbesök på sjukhuset. Det första jag fick göra var att ställa mig på vågen resultatet sammanlagt -14,1 kg hittills. Sen tog hon ett midjemått också vilket visade en förändring på -19 centimeter det var riktigt häftigt. Men jag är lite ledsen för att jag inte kan se det. Men det är en förändring till det bättre och det är så jag får se på det hela.

RSS 2.0