Efter 6 veckor

Skulle ha uppdaterat i onsdags igentligen men glömde bort. Ställde mig på vågen och den visade 106,3 woohoooo då har jag alltså gått ner sammanlagt 11,7 kg känns riktigt bra det här men har inte kännt mig lättare än å märker det inte så mkt förutom att ja då minskat en storlek i kläder. Nästa uppdatering kommer på onsdag då tror jag att jag kan visa fina siffror igen =)

Efter 5 veckor

Ja nu så har jag gått ner 10,5 kg =) trodde aldrig ja skulle lyckas med den bravuren denna veckan med tanke på att vågen imorse stod på ngt helt annat men som tur e så vägde ja mig igen nu innan ja hoppa i säng och fick en bra vikt. Så jag tror på den hehe...klockan är ganska mkt så det blir inte så mkt mer än denna lilla viktuppdatering idag...

Extra inlägg

Var bara tvungen att skriva idag. Har nämligen idag märkt att jag gått ner i vikt utan att behöva ställa mig på vågen. Tog fram ett par byxor i en storlek mindre än tidigare och gissa vad mina höfter och min mage har minskat i omfång så pass att jag fick på mig dom. Kan knäppa dom och sätta mig på huk utan att dom spricker. Äntligen märker jag att kroppen håller på att bli mindre =) Vikt resultatet kommer som vanligt att uppdateras nån gång under onsdagen...

Efter 4 veckor

Jaha så nu har man stannat av lite i viktnedgången men det känns rätt okej ändå. Har börjat äta mer så det är nog därför men det är ändå 0,8 mindre än för en vecka sen. Om det går långsamt så får huden en chans att hänga med och det känns faktiskt positivt ändå. Men jag hoppas att det ser annorlunda ut till nästa vecka men man vet aldrig vad som händer. Får inte tappa stinget nu utan vi kämpar på.

Dumpar :(

Nu börjar detta bli rätt jobbigt. Har nu börjat mer och mer med att prova olika saker att äta och det värsta är att jag åker på dumpar varje dag :( finns det inget jag kan äta så jag slipper dessa dumpar??? Är rätt jobbigt att dumpa på nästan allt man äter. Det enda som hjälper är att gå och lägga sig en timme men hur ska jag kunna göra det när jag börjar jobba igen? Inte direkt så att jag kan gå och lägga mig på jobbet om jag nu dumpar på något *suck* kämpar vidare. Fick i alla fall veta att jag kunde byta ut dulciviten mot något som heter en om dan men den skulle tydligen vara rätt vidrig den med så jag antar att jag får kämpa vidare. Fördelen är att jag faktiskt kan svälja den hel behöver inte tugga på den bara för att det är en tuggtablett =) så lite positivt är det i alla fall.


==========>UPPDATERAD<==========

Postat av: Mamma

Heja på gumman.
Tänk på att du måste ha TÅLAMOD och inte försöka gå för fort fram. Det går ju i alla fall åt rätt håll och tids nog kan du slippa slaskmaten och börja äta mer fast- och godare mat. :-)
En om dan smakar ingenting. Har själv ätit dom.

Kramis

2009-06-07 @ 22:01:46

Svar: Ja jag vet men det är lätt att säga när man själv inte sitter i samma situation. Men strunt i det nu äter jag och det går hur bra som helst förutom att jag knappt orkar äta något.
Fortsätter med mina äckel tabletter. Kan jue faktiskt svälja dom hela så jag försöker med det ett tag så får vi se om kräkreflexerna försvinner eller inte.
Kramar
2009-06-09 @ c:a 21:11:10

Efter 3 veckor

Ja nu har 3 veckor gått och inget känns lättare. Känns som jag stannat lite i viktnedgången också men har sammantaget nu gått ner 8 kg så jag ska inte klaga ändå. Men tycker fortfarande inte att det syns nånstans men har nu fått höra att magen ser lite mindre ut och att ansiktet fått en lite tunnare form eller hur man nu ska uttrycka sig. Har pratat med läkarna om att jag tycker flytperioden är extremt jobbig och har fått lov att börja "fuska" så jag har provat att äta puré mat och vanlig mat redan och det har gått bra. Men jag flyter fortfarande till större del. Men nu när jag vet att det går att äta mat så är målet att gå över till maten på gång. Men som sagt det blir bara ett mål om dagen som är puré än så länge å ett som är vanlig mat vågar inte gå för fort fram.

Mitt nuvarande problem är medicinerna eller ja det är egentligen bara en av medicinerna jag stör mig på. Dulciviten gör mig riktigt spyfärdig. Det är en tuggtablett som jag ska två gånger om dagen vilket jag gör men jag mår också dåligt två gånger om dagen också. Jag har inte kräkts av dom än men det är för att jag tvingar mig att inte göra det. Har en flaska vatten i hander samtidigt som jag tar tabletten och är snabb som tusan med att dricka efter jag svalt det jag tuggat i mig så jag inte får upp det igen. Jobbigt som attan ska fråga läkarna om det går att få den i vanlig tablett form istället för tuggtablett sväljer hellre en massa tabletter än tuggar...

RSS 2.0